google-site-verification: google5f28debd4114d5a6.html

23 Ocak 2014 Perşembe

Tavuklu Jülyen Salata

Bu salatayı ilk olarak arkadaşım Feyza da yemiştik.Benim çok hoşuma gittiği için hemen ilk misafirlerin için denedim.Bütün malzemelerin jülyen doğranması ayrı bi güzellik katmış bence ...

Malzemeler :

  • 1 adet haşlanmış ve didiklenmiş tavuk göğsü
  • 2 adet havuç
  • 3-4 dal taze soğan
  • 2-3 adet közlenmiş biber
  • 8-10 adet kornişon turşu 
  • Dereotu-maydanoz
  • limon suyu ,zeytinyağı,tuz
Yapılışı :
  1. Havuçları jülyen doğrayıp hafif diri kalacak şekilde haşlayın ve soğutun.Daha sonra közlenmiş biber,kornişon turşusunu jülyen şeklinde doğrayın.Maydanoz ve dereotunu da doğrayın.didiklenmiş tavuklarla karıştırın.Limon suyu ,zeytinyağı ve tuzunu ayarlayıp karıştırıp servis edin.
Afiyet Olsun...

1 yorum:

Nurşen Aksoy dedi ki...

Tam benlik bir salata olmuş,ellerine sağlık..

Bunlar da ilginizi çekebilir